Кейси Nostra Communications Group
Кейси- усі кейси 9
- стратегія та втілення 3
- FMCG 3
- діджитал 8
- фінансовий сектор 5
- медіа-планування та закупка 4
вул. Дорогожицька, 3, UNIT City,
офіс В10. Київ, Україна 04112
Запит успішно надіслано.
Ми скоро з Вами зв'яжемося.
У 2020 році наш клієнт вирішив розширити стратегію розвитку бізнесу в напрямку нових категорій продуктів. Його можливості дозволили запустити додаткову лінію для виробництва соусів, але в цій категорії було мало досвіду.
Основними покупцями соусів є чоловіки і жінки віком від 20 до 45 років із середнім або вищим доходом. Ця аудиторія – це ми та ви! Ми ходимо до кафе та готуємо вдома. Ми однаково цінуємо борщ з котлетами та крем-суп з крутонами. Ми багато працюємо. Більшість людей хочуть не лише рознообразити смак страв, але й взагалі скоротити час приготування.
Мета клієнта – забезпечити зростання продажів всього портфоліо не менше ніж на 3% в фізичних обсягах за рахунок нового продукту. Тобто, працювати краще, ніж при стандартному запуску новинки в категорії спецій.
Маркетингові та комунікаційні цілі: зайняти місце на полицях поряд з лідерами “Торчин”, “Щедро” та “Чумак” у ключових роздрібних мережах: ATB, Fozzy Group, Novus, Auchan, а також забезпечення знання нового продукту мінімум на 15% цільової аудиторії з розумінням його переваг.
Для досягнення поставлених цілей наш клієнт вирішив вийти на ринок з новою підкатегорією соусів, яка мала змінити культуру готування. Розроблено лінійку з 7 різними смаками, яка дозволяє поєднувати інгредієнти та завжди отримувати незвичайну страву. Спеціальна упаковка дозволяє бачити продукт перед покупкою, а в назві “Готуваємо у соусі” відображена суть та позиціонування продукту.
Споживачам запропонували соуси, які допомагають приготувати смачну страву за 15 хвилин.
Після успішних домашніх тестів ми сформували кінцевий список функціональних переваг, на яких робили акценти у промоції продукту.
Проведено переговори з роздрібними мережами, і проведено великомасштабну презентацію для них – майстер-клас з приготування різних страв з використанням наших соусів. Відгук мережі ATB на новий продукт “відкрив нам двері” в інших мережах, що дозволило обійти карантинні обмеження на нові продукти.
У комунікаційній стратегії використовували цифрові інструменти, зокрема відеоформат, для побудови усвідомлення та пояснення нової ситуації споживання. Співпраця з блогерами та кулінарними YouTube-каналами допомогла отримати довіру споживачів до нового продукту. Карантинні обмеження в період COVID дали нам можливість отримати максимум результату від ефірів по телебаченню, що забезпечило збільшення рівня знання про продук
За шість місяців ми перевиконали планові середньомісячні продажі одного товару на 31% у фізичному вираженні. Новий продукт в новій категорії “Cooking in sauce” забезпечив 1/3 зростання продажів всього портфелю ТМ Приправка. У той же період усвідомленість “Cooking in sauce” досягла рівня 19.6%
У 2020 році наш клієнт вирішив розширити стратегію розвитку бізнесу в напрямку нових категорій продуктів. Його можливості дозволили запустити додаткову лінію для виробництва соусів, але в цій категорії було мало досвіду.
Основними покупцями соусів є чоловіки і жінки віком від 20 до 45 років із середнім або вищим доходом. Ця аудиторія – це ми та ви! Ми ходимо до кафе та готуємо вдома. Ми однаково цінуємо борщ з котлетами та крем-суп з крутонами. Ми багато працюємо. Більшість людей хочуть не лише рознообразити смак страв, але й взагалі скоротити час приготування.
Мета клієнта – забезпечити зростання продажів всього портфоліо не менше ніж на 3% в фізичних обсягах за рахунок нового продукту. Тобто, працювати краще, ніж при стандартному запуску новинки в категорії спецій.
Маркетингові та комунікаційні цілі: зайняти місце на полицях поряд з лідерами “Торчин”, “Щедро” та “Чумак” у ключових роздрібних мережах: ATB, Fozzy Group, Novus, Auchan, а також забезпечення знання нового продукту мінімум на 15% цільової аудиторії з розумінням його переваг.
Для досягнення поставлених цілей наш клієнт вирішив вийти на ринок з новою підкатегорією соусів, яка мала змінити культуру готування. Розроблено лінійку з 7 різними смаками, яка дозволяє поєднувати інгредієнти та завжди отримувати незвичайну страву. Спеціальна упаковка дозволяє бачити продукт перед покупкою, а в назві “Готуваємо у соусі” відображена суть та позиціонування продукту.
Споживачам запропонували соуси, які допомагають приготувати смачну страву за 15 хвилин.
Після успішних домашніх тестів ми сформували кінцевий список функціональних переваг, на яких робили акценти у промоції продукту.
Проведено переговори з роздрібними мережами, і проведено великомасштабну презентацію для них – майстер-клас з приготування різних страв з використанням наших соусів. Відгук мережі ATB на новий продукт “відкрив нам двері” в інших мережах, що дозволило обійти карантинні обмеження на нові продукти.
У комунікаційній стратегії використовували цифрові інструменти, зокрема відеоформат, для побудови усвідомлення та пояснення нової ситуації споживання. Співпраця з блогерами та кулінарними YouTube-каналами допомогла отримати довіру споживачів до нового продукту. Карантинні обмеження в період COVID дали нам можливість отримати максимум результату від ефірів по телебаченню, що забезпечило збільшення рівня знання про продук
За шість місяців ми перевиконали планові середньомісячні продажі одного товару на 31% у фізичному вираженні. Новий продукт в новій категорії “Cooking in sauce” забезпечив 1/3 зростання продажів всього портфелю ТМ Приправка. У той же період усвідомленість “Cooking in sauce” досягла рівня 19.6%
У 2020 році наш клієнт вирішив розширити стратегію розвитку бізнесу в напрямку нових категорій продуктів. Його можливості дозволили запустити додаткову лінію для виробництва соусів, але в цій категорії було мало досвіду.
Основними покупцями соусів є чоловіки і жінки віком від 20 до 45 років із середнім або вищим доходом. Ця аудиторія – це ми та ви! Ми ходимо до кафе та готуємо вдома. Ми однаково цінуємо борщ з котлетами та крем-суп з крутонами. Ми багато працюємо. Більшість людей хочуть не лише рознообразити смак страв, але й взагалі скоротити час приготування.
Мета клієнта – забезпечити зростання продажів всього портфоліо не менше ніж на 3% в фізичних обсягах за рахунок нового продукту. Тобто, працювати краще, ніж при стандартному запуску новинки в категорії спецій.
Маркетингові та комунікаційні цілі: зайняти місце на полицях поряд з лідерами “Торчин”, “Щедро” та “Чумак” у ключових роздрібних мережах: ATB, Fozzy Group, Novus, Auchan, а також забезпечення знання нового продукту мінімум на 15% цільової аудиторії з розумінням його переваг.
Для досягнення поставлених цілей наш клієнт вирішив вийти на ринок з новою підкатегорією соусів, яка мала змінити культуру готування. Розроблено лінійку з 7 різними смаками, яка дозволяє поєднувати інгредієнти та завжди отримувати незвичайну страву. Спеціальна упаковка дозволяє бачити продукт перед покупкою, а в назві “Готуваємо у соусі” відображена суть та позиціонування продукту.
Споживачам запропонували соуси, які допомагають приготувати смачну страву за 15 хвилин.
Після успішних домашніх тестів ми сформували кінцевий список функціональних переваг, на яких робили акценти у промоції продукту.
Проведено переговори з роздрібними мережами, і проведено великомасштабну презентацію для них – майстер-клас з приготування різних страв з використанням наших соусів. Відгук мережі ATB на новий продукт “відкрив нам двері” в інших мережах, що дозволило обійти карантинні обмеження на нові продукти.
У комунікаційній стратегії використовували цифрові інструменти, зокрема відеоформат, для побудови усвідомлення та пояснення нової ситуації споживання. Співпраця з блогерами та кулінарними YouTube-каналами допомогла отримати довіру споживачів до нового продукту. Карантинні обмеження в період COVID дали нам можливість отримати максимум результату від ефірів по телебаченню, що забезпечило збільшення рівня знання про продук